Autor: Mait Jüriado • 11. november 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Philip Morrise müük väheneb

Altria Group, kes omab USA suurimat sigaretitootjat Philip Morris, plaanib nõudluse vähenemise tõttu koondada osa oma tööjõust.

Altria pressiesindaja ei maininud, kui palju inimesi koondatakse, vahendab CNN. Altria pakub tööd 10 500 inimesele.

Tubakatööstus on siiani olnud majanduses toimuva valguses üsna elastne, mida näitavad tubakatootjate viimased majandustulemused. Altria endisel üksusel Philip Morris Internationalil on siiani eriti hästi läinud, kuna on agressiivselt laienenud arenevatele turgudele.

Eelmisel kuul teatas aga Altria oma kvartaliaruandes, et Philip Morrise USA sigarettide müük on kukkunud 4,8% aastataguse ajaga võrreldes.

Altria Groupi (MO) aktsia kaupleb hetkel USAs 17,2 dollari juures ehk miinuses 3,54%.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077