15. oktoober 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Briti töötute arvu kasv 17 aasta kiireim

Suurbritannias on töötute arvu kasv näidanud eelmise kvartali jooksul viimase 17 aasta kiireimat kasvutempot ning tööga hõivatud inimeste arv on kukkunud kvartali jooksul enim alates 1993. aastast.

Lõplik töötute arv võib ulatuda 2 miljoni inimeseni selle aasta lõpuks. Kolme kuu jooksul augusti lõpuks oli töötute arvu kasvutempo kiireim 17 aasta jooksul, vahendas FT.com.

Täna avaldatud ametlikud andmed näitavad, et kvartali jooksul kasvas töötute arv 164 000 inimese võrra 1,8 miljonini. Tööga hõivatud inimeste arv kukkus kolme kuu jooksul kuni augusti lõpuni 122 000 inimese võrra kuni 29,4 miljonini, mis on suurim kukkumine alates 1993. aastast.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077