25. september 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

FOTOD: Laserplaadivabrik laieneb

BOD Group on Balti riikides suurim salvestusega CD- ja DVD-plaate tootev kontsern, mis tähistas täna Tallinnas muusika, filmi ja multimeedia valdkonnale pühendatud ärikeskuse laiendusosa ehitustööde alustamist. BOD Group`i tütarettevõte AS Baltic Disc CD/DVD-plaatide tehas toodab ärikeskuses oma kaasaegse tootmisliiniga ca 20 miljoni plaati aastas. Uue maja sümboolse nurgakivi asetamisel osalesid Saue vallavanem Mati Tartu, Leedu suursaadik Eestis hr. Juozas Bernatonis ning BOD kontserni esindajad.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077