18. september 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Olerex: bensiini hinnasõda ei taha keegi

Olerexi Tallinna jaemüügijuht Ergo Meier ütles aripaev.ee-le, et nad langetasid bensiini hinda täpselt 50 senti nagu kõik teisedki, sest hinnasõda ei taha keegi.

Neste langetas hommikul bensiini hinda 50 senti ning kõik teised tulid riburada pidi järgi.

Meier märkis siiski, et 50sendine hinnalangus puudutas vaid Tallinna, muudes paikades võib langetus olla suurem või väiksem. Küsimusele, miks kõik tanklad langetavad täpselt sama palju hinda, vastas Meier: "Juba 5 senti erinevust võib põhjustada hinnasõja ning seda ei soovi keegi." Siiski täpsustas ta, et viiesendine erinevus võib tulla ka sellest, kas tegu on automaatse või mehitatud tanklaga.

Meieri sõnul on tõenäoline, et järgmisel nädalal langeb bensiini hind veelgi, see sõltub maailmaturu hinnast.

Alexela Oil juhatuse esimees Ain Kuusik ütles aripaev.ee-le, et seisab praegu tanklas ning hind on tõepoolest langenud 50 senti. Täpsemaid kommentaare ei soostunud ta jagama.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077