Autor: Mariliis Pinn • 29. august 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kruuda Tere kaotas tippjuhi Kilgi Perele

Oliver Kruuda Tere kontserni juhatusest lahkunud Siret Liivamägi asub peagi tööle Rein Kilgi Pere kontserni etteotsa.

Liivamägi lahkus Terest möödunud aastal, kui lahkhelide tõttu Kruudaga panid ameti maha kolm juhatuse liiget, eesotsas Maalehte siirdunud Kadi Lambotiga, kirjutas Toivo Tänavsuu oma ajaveebis.

Teres vastutas Liivamägi tootearenduse, turunduse, müügitegevuse ja logistika eest ja alates tulevast nädalast kuulub ta konkureeriva toidutööstuskontserni Pere juhatusse, hakates juhtima, korraldama ja arendama ettevõtte äritegevust.

“Toiduainetööstus on inspireeriv valdkond, silmaringi laiendav ja hariv. Mulle meeldib keeruline äri - see pakub väljakutset. Tootmisega seotud ettevõtetes töötamine on võimas kogemus - kui oled seda kogenud, tundub kõik muu kuidagi lihtne,” rääkis Liivamägi.

Jaga lugu
Toostusuudised.ee toetajad:
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077