• 22.07.08, 12:36
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Inglismaal langeb kütuse hind

Inglismaa autoomanikel on põhjust rõõmustada. Nimelt on suuremad supermarketiketid, kellele muuhulgas kuuluvad ka tanklad, asunud hindu langetama.
Supermarketikett Asda andis teada, et langetab bensiini ja diisli hinda 3 penni võrra. Morrisons on aga öelnud, et langetab kütuse hind 4 penni võrra, vahendas BBC.
Sainsbury’s langetab samuti kütuse hindu, et ümberkaudsete tanklatega konkurentsis püsida. Lisaboonusena pakkuvad nad veel 5 penni suurust allahindlust liitri pealt, kui osta poest 50 naela eest kaupa.
Juuli alguses üllatasid kütusehinnad tarbijaid tõusuga. Nüüdseks on hinnad jälle taandumas.

Seotud lood

Uudised
  • 22.07.08, 15:10
Lehman Brothers: nafta hind langeb järgmisel aastal alla 100 dollari
Ameerika investeerimispanga Lehman Brothers hinnangul langeb nafta hind järgmisel aastal 93 dollarile barrelist.
Uudised
  • 21.07.08, 19:19
Venemaal on oodata kütusehinna langust
Uuringukeskuse Kortes analüütik Alla Afanseva sõnul kukkus möödunud nädalala maailmaturul toornafta hind 11% võrra. Hinnalangus leidis aset ka Venemaa turul.
Uudised
  • 23.07.08, 14:10
Bensiini hind jõudis Rootsis kevadise tasemeni
Rootsis jätkuvad kütusehinnad langust, viimaste päevadega on bensiini hind kukkunud 50 ööri liitrilt, jõudes kevadel olnud tasemele.
  • ST
Sisuturundus
  • 09.10.24, 15:36
Better World – RS veebipoe keskkonnasäästlikud valikud
Me kõik tahame anda oma panuse keskkonna heaks, kuid seda pole alati lihtne teha. Ühe suurema elektroonika ja tööriistade edasimüüja, RS’i Better World tootevalik on aga mõeldud just selleks, et oleks kergem teha keskkonnasõbralikke ja usaldusväärseid otsuseid, mis on paremad inimestele, planeedile ja teie ettevõttele.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Tööstusuudised esilehele