Autor: Tiit Elner • 28. juuni 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kinnisvara ja kütus tabasid USAs ka silikoonrindu

USA majanduse seisukord on andnud hoobi ka silikoonrindade ärile, selle ala tegija Mentor Corp aktsia on teenuse nõudluse kukkudes tänavu langenud 35%.

Botox-protseduuride, rinnasuurendusoperatsioonide ja hammaste valgendamise turul on nõudlus nigel, kirjutas Kauppalehti.

Kütuse hinnatõus ja kinnisvarakriis avalduvad analüütikute seletusel ka sel moel. Eelmisel aastal rinnasuurendusoperatsioonide hulk veel oluliselt kasvas, tänavu on nende tellimine aga vähenenud. Pangandusettevõte Cowen Co seletab seda USA majanduse nõrkusega. Iluoperatsioonid on olnud eriti populaarsed Californias ja Floridas, kuid just need osariigid on kinnisvarakriisis enim kannatanud. Botox-protseduuride poolest tuntud ettevõtte Allergen aktsia on sel aastal langenud 20%.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077