• 03.06.08, 17:33
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Euroopa odavaim bensiinihind on 7,87 krooni

Enamuse eurooplaste jaoks on hind kolm korda kõrgem, Taanile kuuluval autonoomsel Gröönimaal määrab aga hinna kütuse jaemüügi monopoli õigustes omavalitsus.
Kohalik võim hoiab liitri hinda 3,77 Taani kroonil ehk 7,87 Eesti kroonil, et olla abiks saare kaluritele ja jahimeestele, kirjutas STT.
"Tulud on neil väikesed ja elutingimused arktilises piirkonnas on karmid," rääkis Gröönimaa omavalitsuse juht Hans Enoksen.
Et hindu all hoida, on saarevalitsus sõlminud naftafirmadega pikaajalisi lepinguid, rannikule on ladustatud suured küttevarud. Saare 57000 elanikust ei ole kõik ikkagi rahul. Eelkõige taksojuhid kaebavad viimase aja liiga kõrgete hindade üle.

Seotud lood

Uudised
  • 01.06.08, 23:18
Ameeriklaste töönädal võib kõrge bensiinihinna tõttu lüheneda
Rekordkõrge bensiinihinna tõttu on ameeriklased sunnitud kasutusele võtma äärmuslikke abinõusid, näiteks pakutakse riigitöölistele viiepäevase töönädala asemel neljapäevast.
  • ST
Sisuturundus
  • 23.10.24, 21:54
Millega arvestada talviste tööriiete valikul?
Spetsiaalne talvine tööriietus on hädavajalik, et külmas ja karmides ilmastikutingimustes töötades oleks soe, mugav ja ohutu. Talveriietuse konkreetne tüüp sõltub töö iseloomust, ohutusnõuetest ja ilmastikutingimustest. Grolls tööriiete ja isikukaitsevahendite kaupluste juhataja Martin Lokk annab ülevaate olulistest punktidest, mida peaks arvesse võtma talviste tööriiete valimisel.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Tööstusuudised esilehele