Autor: Mariliis Pinn • 22. aprill 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Liviko kolib tootmise Lasnamäele

Praeguse arengukava järgi kolib Baltimaade üks suuremaid alkoholi shy;tootjaid Liviko oma tootmise Masina tänavalt Lasnamäele.

Liviko juhatuse esimees Janek Kalvi ei julgenud täpset kolimise kuupäeva veel pakkuda, kuid praeguse äriplaani järgi peaks viina ja muude alkohoolsete jookide tootmine Lasnamäe uutes hoonetes käima minema 2011. aasta teises pooles, kirjutas Postimees.ee.

«Kõik sõltub sellest, kuidas linnavalitsuses algatatud detailplaneeringu koostamine ja edasine menetlemine edeneb,» sõnas Kalvi, «ajakava sõltub sajast asjast.»

Praegu tegutseb Liviko Masina tänava ja Tartu maantee vahele jäävates vanades tootmishoonetes, firma aktsionäridel ei ole plaani neid ehitisi pärast kolimist müüki panna.

Kalvi ütles, et Lasnamäele uut tehast rajades vaadatakse eelkõige kaugemale tulevikku, Liviko on tema sõnul viimastel aastatel jõuliselt arenenud ning muutunud Baltimaade üheks suuremaks alkohoolsete jookide tootjaks.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077