7. aprill 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Narva energeetikute palk tõuseb 20 protsenti

Narva energeetikute keskmine brutopalk tõuseb mais 20 protsenti. See kompromissvariant on ideaalne, arvestades, et algul nõudsid ametiühingud 40protsendilist palgatõusu.

Balti ja Eesti elektrijaama ametiühinguorganisatsioonid sõlmisid ASi Narva Elektrijaamad juhtkonnaga algavaks majandusaastaks (selle aasta 1. aprillist järgmise aasta 31. märtsini) laiendatud kollektiivlepingu, kirjutas Põhjarannik.

Statistikaameti andmete järgi oli 2007. aastal keskmine brutopalk ASis Narva Elektrijaamad 11 586 krooni. Pärast maikuist palgatõusu on see 14 000 krooni. Kollektiivlepingule allakirjutanud nentisid rahuloluga, et Narva energeetikute palk on nüüd umbes sama suur kui kaevuritel ja ületab 2008. aastaks prognoositava riigi keskmise näitaja.

ASis Narva Elektrijaamad töötab praegu 1674 inimest. Praegu on töötajate keskmine vanus 45,5 aastat ja see tõuseb aeglaselt.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077