1. aprill 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eestis on 45 suurõnnetust põhjustada võivat ettevõtet

Eestis on 45 ettevõtet, mille tegevus võib põhjustada suurõnnetuse.

Saksa eksperdid uurivad, koos päästeameti ja teiste teenistustega, kuidas need firmad suudavad õnnetusi vältida või nende tagajärgi minimeerida, vahendas ETV24 rahvusringhäälingu uudised.

Koostööprojekt algas mullu suvel ning kestab ühe aasta. Paari viimase päeva jooksul on eksperdid tutvunud kütuse- ja väetiseterminaalidega Paldiski ja Muuga sadamas, eile käidi Kiviõli keemiatööstuses.

Eesti spetsialistid ja tööstusjuhid on suurte tehnogeensete katastroofide vastu hästi ette valmistatud. See, et ohtlikud tööstused asuvad linnades, on nii Eesti kui ka teiste riikide probleem. Katastroofi võib põhjustada ennekõike inimene, tehnoloogiast tingitud õnnetusi tuleb harvem ette.

Eesti-Saksa koostööprojekti rahastab Euroopa Komisjon.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077