31. märts 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kallis vesi tõstab leiva hinda

Leiburi tegevjuht Ants Promann ütles aripaev.ee-le, et kui Tallinnas vee hind ebamõistlikult palju tõuseb, siis peavad nad leiva hinda tõstma.

Promann kinnitas, et pagaritööstuses on vee osa oluline. Ta ütles, et pole veel kursis, millal ja kui palju vee hind tõuseb. "Vesi on ainult üks komponent. Aga kui tõuseb elektri hind, nafta hind, siis võtame kõik asjad kokku," märkis Promann. Tema sõnul analüüsitakse olukorda ning selle järgi otsustatakse võimalik hinnatõus.

Kuivõrd Tere AS kasutab suures osas enda puurkaevu vett, siis vee hinna tõus Tallinnas meid otseselt ei puuduta, ütles Tere AS juhataja Ülo Kivine.

Tallinna Vesi lisas vee hinnale arenduskulude komponendi summas 10,62 krooni, mis kompenseeritakse linna poolt vaid eraisikutele.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077