5. veebruar 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Otsitakse Lukoili pressišeffi: palk 46 000 krooni kuus

Moskvas asuv Lukoil-Neftehim otsib kogenud pressišeffi palgale 3 600 - 4 300 dollarit ehk ligikaudu 38 000 - 45 700 krooni kuus.

Töökuulutuse vahendas portaal HeadHunter. Sobival kandidaadil on vähemalt 3-6aastane töökogemus ning pressiteenistuse juhtimise kõrval tuleb tal klapp leida nii kohalike kui ka üleriigiliste meediaväljaannetega.

Pressišefi õlule jääb PR-projektide väljatöötamine ja vedamine, seejuures tuleb pidada läbirääkimisi, kirjutada pressiteateid, organiseerida pressikonverentse, sokutada juhtivatesse lehtedesse firma ärihuve kaitsvaid kirjutisi ning kaardistada saadud tulemusi.

Ühtlasi arvestab pressišeff ettevõttesiseseste konsultantide ning analüütikute soovitusi, märgib kuulutus, ning kujundab Lukoilile positiivset imidžit.

Lisaks, pressišefile sobiv vanus jääb 28 ja 40 aasta vahele. Töökogemus peab tal olema suurtest tööstusettevõtetest, möödapääsmatu on Venemaa kodakondsus ja Moskva linna või ümbruskonna sissekirjutus.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077