ZIP Mööbel läheb Lätti

Läti mööbliturg köidab Eesti tootjaid oma
suurusega. Samuti pakutakse Lätis vähe mööblit keskmise sissetulekuga
klientidele.

"Me oleme juba pikka aega kaalunud laienemist Läti turule. Baltimaade suurima kaubanduskeskuse Spice ehitamine Riiga innustas meid veel rohkem," teatas mööbliettevõtte ZIP Mööbel direktor Iolanta Demahina venekeelsele uudisteportaalile dv.ee.

Tema sõnul pakutakse Läti turul liiga vähe mööblit nn smart-kliendile, st keskmise või natuke üle keskmise sissetulekuga inimesele. Seetõttu äratas ettevõtte toodang antud segmendi klientides huvi.

“Muidugi, mingitest tulemustest on veel vara rääkida, oma esinduskaupluse Lätis avasime me alles 2007. aasta novembris. Esimeste kuude läbimüük oli küll planeeritust väiksem, kuid me ei kaota optimismi,” märkis Demahina. “Pealegi, me ei kavatse piirduda ainult Läti turuga, vaid tahame laieneda edasi Lätti.”

Majandusraskused puudutasid ka Läti turgu, kuid mitte sellisel määral nagu Eestis. See annab lootusi Läti turule edukalt siseneda. Samal arvamusel on ka suure mööbliettevõtte Standard AS spetsialistid, kelle esindus Läti pealinnas Riias on avatud juba üle aasta ning spetsialiseerub kontori- ja hotellimööblile. Firma esindajate sõnul tagab Läti turu suurus klientide rohkuse.

Osale arutelus

  • dv.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

TECH SYSTEMS otsib PROJEKTEERIJA-KONSTRUKTORIT

Tech Systems OÜ

28. veebruar 2019

KLINKMANN EESTI AS otsib MÜÜGIJUHTI

Klinkmann Eesti AS

26. veebruar 2019

Teabevara