Autor: Mariliis Pinn • 16. jaanuar 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Mere: ettepanek tuli üllatusena

Rakvere Lihakombinaadi uueks juhatuse esimeheks saav Anne Mere ütles aripaev.ee-le, et ettepanek tuli üllatusena.

Mere on 4 aastat töötanud Rakvere Lihakombinaadi turundusdirektorina ning on olnud alates 2006. aasta septembrist ka ettevõtte juhatuse liige.

„Pakkumine tuli mõnevõrra ootamatult. Sellest võimalusest on küll räägitud, kuid siiski tuli konkreetne ettepanek üllatusena,“ ütles Mere.

Kuna uue juhatuse esimehe valimise protsessiga Mere otseselt seotud ei olnud, ei osanud ta seda täpsemalt kommenteerida, kuid tema teada väljastpoolt Rakvere Lihakombinaati uut juhti ei otsitud ja praegune juhatuse esimees Olle Horm soovitas teda sellesse ametisse.

„Ju olin siis põhjust andud. Viimase kolme aasta tulemused on positiivsed ja müük edukas olnud,“ lisas ta.

Mere plaanib ennast kõigepealt majas toimuvaga kurssi viia. „On nii jooksvat juhtimist kui ka investeerimisprojekte, näitaks viineripressi käivitamine,“ selgitas ta.

Tõusvate toidukaupade taustal nentis Mere, et olukord lihaturul on ebastabiilne ja kuigi ta ei tahtnud spekuleerida, möönis, et mingi tõus tuleb. „Kriis on tugevate võimalus. Tuleb oma tööd hästi teha,“ lisas ta.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077