2. jaanuar 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kalev on kaotanud kuuga pea veerandi aktsionäridest

Kalevi aktsionäride arv on detsembrikuu jooksul kahanenud 323 investori ehk 22 protsendi võrra 1113 kontoomanikuni, selgus Eesti väärtpaberite keskregistri statistikast.

Eesti eraisikutest aktsionäride arv on kuuga kahanenud 281 kontoomaniku ehk 22 protsendi võrra 1023 kontoomanikuni. Aastaga on Kalevi aktsionäride arv kahanenud 31 protsenti. Möödunud aasta 1. jaanuari seisuga oli Kalevi aktsiaid 1618 väärtpaberikontol.

Möödunud aasta novembri alguses tegi AS Rubla ülevõtmispakkumise AS Kalevi aktsiatele hinnaga 29 krooni aktsia. Pakkumine lõppes 3. detsembril.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077