Autor: Hille Tressum • 14. detsember 2007

Nord Streami gaasijuhe läheb maksma 9 miljardit eurot

Mõni päev tagasi teatas Nord Streami aktsionäride eest seisev endine Saksamaa kantsler ja Vladimir Putini suur sõber Gerhard Schröder, et gaasijuhtme maksumus kujuneb 8 miljardit eurot, nüüd aga teatas BASF (keemiakompanii, kes on kaasategev gaasijuhtme ehituses), et juhtme ehitus läheb maksma 9 miljardit eurot, vahendas Light.Finam.ru

Esialgsetel andmetel hakatakse gaasitoru ehitama 2009 aasta kevadel. Juhe peaks valmima 2010 aastaks. Juhtme täpne maksumus ja valmimise aeg saab teatavaks järgmisel aastal, selleks ajaks loodetakse allkirjastada lepingud, mis lubaks juhtme mööda Balti mere põhja vedada.

Jaga lugu
Toostusuudised.ee toetajad:
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudised.ee toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077