11. detsember 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ametühing: vähemuse nõudel oleks ülekohtune sõdida

Transpordi ametühingu juht Peep Peterson ütles, et enamus transpordiametühingutest oli riikliku lepitaja pakutud kompromissiga päri ning vähemuse nõudel sõtta ei minda.

„Eile õhtul töötasid telefonid poole ööni,“ rääkis Peep Peterson töökokkuleppe sõlmimisest, „küsitlesime oma osakondi. Enamus transpordiametühingutest, küll mitte kõik, on kompromissiga päri. Otsustasime, et oleks ülekohtune nende paari tõttu, kes ei nõustunud, sõtta minna.“

Eile õhtul oli täna allkirjastatud kompromisskokkuleppes avatud veel kümmekond punkti.

Peterson lisas, et käesurumise koht on homme, kui nii Autoettevõtjate liidu üldkogu kui ka Transpordi ametühingu juhatus on kompromisskokkuleppe heaks kiitnud.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077