Autor: Mariliis Pinn • 4. detsember 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

BLRT plaanib järgmisel aastal investeerida kuni miljard krooni

BLRT arendusdirektor Andrei Nassonov ütles aripaev.ee online-intervjuus, et 2008 aasta investeeringute maht jääb hinnanguliselt poole miljardi ja miljardi vahele.

Lugeja tundis huvi, millised oleksid BLRT tuleviku arengusuunad ja mida konkreetsemat võtab BLRT ette käibe, kasumi, efektiivsuse, positsiooni tugevdamiseks turul?

Nassonovi sõnul on BLRTl on hetkel kümme suuremat arengusuunda, mida juhivad metallkonstruktsioonide valmistamine, laevaehitus ja -remont ning metallide müük ja gaaside tootmine.

„Tulevikku vaatame samade tegevussuundade kontekstis eesmärgiga olla igal alal turuliidrid. Kui 2007 aasta märksõnaks BLRT Grupis võib pidada laienemist, siis 2008 aasta märksõnaks oleme seadnud efektiivsuse ja konsolideerimise. Selleks planeerime investeeringuid võtmeprotsessidesse, juhtimisstruktuuride arendusse ja aktiivsesse turundusse välisturgudel. Samuti moderniseerime pidevalt tootmisinfrastruktuuri,“ lisas ta.

„2007 aastal oleme investeerinud kokku ligi pool miljardit krooni, 2008 aasta investeeringute maht jääb hinnanguliselt poole miljardi ja miljardi vahele,“ ütles Nassonov.

Loe intervjuud siit!

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077