• 29.11.07, 13:16
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Eestlased ostsid Läti lihatootja

Eesti pelmeenitootja Uvic ostis Läti lihatootja SIA Daugavpils Galas kombinats R (DGKR).
Uvic plaanib DGKR käibe neljakordistada ja vallutada Läti külmutatud pooltoodete turu, kirjutas Dienas Bizness. Uvici esindaja sõnul osteti DGKR, et alustada vorstide ja suitsuliha tootmist. Uue tütarettevõte käive peaks paari aastaga kasvama 12 miljoni latini ehk 264 mln kroonini.
See tõstab konkurentsi Läti lihaturul.

Seotud lood

Uudised
  • 10.05.07, 08:17
Rahumaa omandas Karumsi valmistaja
Indrek Rahumaa juhitav Eesti investeerimisgrupp Alta Capital Partners ostis Läti kolme suurema piimatööstuse hulka kuuluva Riigas Piensaimnieksi, mis on eestlastele tuntud kui Karumsi kohukeste tootja.
  • ST
Sisuturundus
  • 09.10.24, 15:36
Better World – RS veebipoe keskkonnasäästlikud valikud
Me kõik tahame anda oma panuse keskkonna heaks, kuid seda pole alati lihtne teha. Ühe suurema elektroonika ja tööriistade edasimüüja, RS’i Better World tootevalik on aga mõeldud just selleks, et oleks kergem teha keskkonnasõbralikke ja usaldusväärseid otsuseid, mis on paremad inimestele, planeedile ja teie ettevõttele.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Tööstusuudised esilehele