8. november 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Nord Stream sõlmis olulise tarnelepingu

Läänemerre gaasitoru kavandav firma Nord Stream teatas täna, et on sõlminud 860 000 tonni kõrge kvaliteediga terastorude tarnelepingu firmaga EUROPIPE GmbH.EUROPIPE tarnib 75% 1200 km pika gaasijuhtme torudest. Ülejäänud 25% osas sõlmiti 6. novembril leping Venemaa firmaga OMK.

Tänase tehingu maksumus on üle 1 miljardi euro. Leping on sõlmitud tarnetele kuni aastani 2010 ning tagab terastorud gaasijuhtme esimese etapi tarvis.

Lepingu sõlmimine on oluline samm tagamaks, et gaasijuhtme esimene etapp valmiks plaanipärastelt aastaks 2010, teatas firma.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077