8. november 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

AS Toode konkurent: jääme sõpradeks

Ruukki Productsi müügijuht Villu Voogel ütles, et Amber Trusti kaasamine nende konkurendi AS Toode omanikeringi Ruukkit ei hirmuta, firmad jäävad edasi sõpradeks.

"Oleme head sõbrad edasi," rääkis Voogel. Aripaev.ee küsimusele vastates, kas see tähendab omavahel kokku lepitud turge ja kliente, puhkes Voogel naerma ja ütles, et mõtles sõbraks olemise all terve ja ausa konkurentsi säilimist.

"Vaatame huviga, kuidas neil Soomes ja Venemaal läheb ning jääme ootama uusi uudiseid," sõnas Voogel, "igal juhul jõudu Matile ja Aivole (AS Toode omanikud ning juhid Mati Kitt ja Aivo Rosenberg - toim.)!".

Täpsemaid prognoose Voogel lisainvesteeringutest tulenevate turumuutuste kohta ei teinud.

Rautaruukki OYj-le kuuluva Ruukki Productsi möödunud aasta müügitulu ulatus ligi 1,8 miljardi kroonini ja kasum 74 miljoni kroonini.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077