Tallegg: munad poest otsa ei lõppe

Talleggi kinnitusel jätkab ettevõte
Inglismaalt Weybridge'i Euroopa Liidu referentlaborist saadud teate järel oma
tööd tavapäraselt.

„Munad poest otsa ei lõppe – Tallegg jätkab klientide munadega varustamist koostöös Läti ja Leedu partneritega,” lausus Talleggi juhatuse esimees Teet Soorm. „Kulli munatootmisfarmis jätkub praegune kitsendustega olukord kuni täpsete proovitulemuste saabumiseni.”

AS Tallegg on Eesti ainus linnulihatootja, mille eelkäija Tallinna Linnuvabrik alustas tegevust 1956. aastal. Tallegg kuulub HKScan kontserni. Ettevõte kasvatas möödunud aastal 7,7 mln broilerit, tootis 79 mln muna ning müüs 13,4 tonni linnuliha ja valmistooteid. ASi Tallegg 2006. aasta käive oli 500 miljonit krooni. Ettevõttes saab tööd 520 inimest.

Osale arutelus

  • Agnes Ojala

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

TECH SYSTEMS otsib PROJEKTEERIJA-KONSTRUKTORIT

Tech Systems OÜ

28. veebruar 2019

KLINKMANN EESTI AS otsib MÜÜGIJUHTI

Klinkmann Eesti AS

26. veebruar 2019

Teabevara