Autor: Agnes Ojala • 15. august 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Anti Orav: laenuralli võib hakata ostujõudu langetama

Põltsamaa Felixi juht Anti Orav leiab, et Eesti turul kujutab toiduainetööstusele suurimat ohtu laenuralli, mille tagajärjel võib ostujõud langeda.

"Kohalikul turul on suurim oht ostujõu langus seoses laenuralli tagajärgedega, ekspordis aga poliitilised arengud Venemaal," ütles Orav Äripäeva majanduskonverentsi Äriplaan 2008 korraldajatele.

2006. aastal oli Põltsamaa Felixi müügitulu 187,5 miljonit krooni, sellest 140,5 miljonit (75%) tuli kohalikult turult, 47 miljonit (25%) eksportturgudelt. Põltsamaa Felixi peamised eksportturud on Soome, Läti, Leedu ja Rootsi.

Loe Äriplaan 2008 kohta lisa siit.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077