Autorid: Annika Matson, Annika Matson Kald • 9. august 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Cardo Remmel: alkoholitootjaid tembeldatakse patuoinasteks

Eesti Õlleliidu esimees Cardo Remmeli sõnul on avalikkuse ülitundlik reaktsioon Põhiseaduse Pilsnerile on hea näide sellest, kuidas Eestis on alkoholitootjaid hakatud tembeldama ühiskonna suurimateks kurjajuurteks.

"Alkoholitootjate nime mainimine mõnes väärikas kontekstis on tabu ja lubamatu," kommenteeris Remmel. Ta lisas, et kõikides arenenud Lääne ühiskondades on kohalikud õlle- ja veinitootjad oluline osa majandusarengust.

"Me võime näha õlle logosid suusatamise MM-il, sportlaste tressidel ning õlu ja vein on alati oluline osa rahvuslikel pidustusel. Keegi ei tee sellest suurt numbrit. Ma ei mõista, mis on selles halba, kui kodumaised tööstusettevõtted, kes on Eesti majandusruumis ühed olulisemad vedurid, annavad panuse riiklike pidustuste laiaulatuslikumasse tähistamisesse," märkis ta.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077