9. juuli 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Rootsis tulevad õllele hoiatavad etiketid

Rootsi õlletootjad nõustusid kangema kui 2,25%se õlle puhul etiketile lisama hoiatuse, et õlle tarbimine võib tervisele kahjulik olla.

"Noorem kui 18? Hoia alkoholist eemale", "Rase? Hoia alkoholist eemale", "Oled roolis? Hoia alkoholist eemale" - on mõned näited uutest etikettidest, mis alates selle aasta lõpust peaksid käibele tulema, kirjutas Bloomberg.

Hoiatavad sildid õllel on Rootsi Õlletootjate Assotsiatsiooni ettepanek, millega Rootsi suuremad õlletootjad nagu Spendrups, Kopparbergs Bryggeri AB ja Carlsbergi Rootsi haru otsustasid nõustuda.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077