SMS-kelm laenas teiste nimel ligi 100 000 krooni

Jaanipäeva paiku tabas politsei mehe, keda
kahtlustatakse teiste inimeste nimel ligikaudu 100 000 krooni laenamises. Nii
suurt summat pole varem kellelgi välja petta õnnestunud.

Uurimise ajaks vahistatud 26aastast Tarmot kahtlustatakse mitmelt kiirlaenufirmalt rohkem kui 100 000 krooni laenamises teiste inimeste nime all. Põhja ringkonnaprokuratuuri prokuröri Alar Musta hinnangul pole see summa aga kindlasti lõplik, vaid suureneb veel, kirjutas Postimees.

"On alust arvata, et enamik isikuid andis oma internetipanga paroolid või deebetkaardi koos PIN-koodiga üle vabatahtlikult ja tasu eest," rääkis Põhja ringkonnaprokuratuuri prokurör Alar Must, lisades, et kohe, kui kelm konto oma kontrolli alla sai, võttis ta kahtlustuse järgi SMS-laenu kuni seitsmest laenukontorist.

Varem seitsmel korral süüdi mõistetud Tarmo tegutses Jõhvis ja Tallinnas, valides oma ohvriteks prokuröri sõnul kehvemal järjel, ka asotsiaalseid inimesi, kellele kelmi lubatud 500-kroonine tasu oli ahvatlev.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

TECH SYSTEMS otsib PROJEKTEERIJA-KONSTRUKTORIT

Tech Systems OÜ

28. veebruar 2019

KLINKMANN EESTI AS otsib MÜÜGIJUHTI

Klinkmann Eesti AS

26. veebruar 2019

RECTICEL otsib QHSE INSENERI

Tammiste Personalibüroo OÜ

21. veebruar 2019

Teabevara