Autor: Mariliis Pinn • 4. juuni 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Piebalgs kiitis Eesti energiamaksude otsust

Täna kohtus peaminister Andrus Ansip Eestis visiidil viibiva Euroopa Komisjoni energeetikavoliniku Andris Piebalgsiga.

Kohtumisel kiitis Piebalgs Eestit otsuse langetamise eest energiamaksude osas, lisades, et see on oluline just pikemas perspektiivis, suurendades nii energiatõhusust Eestis kui ka meie energia-alast julgeolekut, teatas valitsuse kommunikatsioonibüroo .

Nii peaminister kui volinik rõhutasid kohtumisel Balti riikide erilist olukorda eraldatud energiasaarena Euroopas, kellele on oluline mitmekesistada oma energiaallikaid ja rajada uusi ühendusi teiste Euroopa Liidu liikmesriikidega. Kohtumisel tõdeti ka, et on jätkuvalt oluline, et Euroopa Liit räägiks ka energia valdkonnas kolmandate riikidega ühel häälel.

Lisaks olid kohtumisel kõne all kliimamuutuste, taastuvenergia kasutamise, Ignalina tuumajaama ning energiaturu avamisega seotud teemad.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077