Autor: Mariliis Pinn • 23. aprill 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ostja nõuab väherasvast veiseliha

Poole aastaga on lihaveisetoodete müük peaaegu kaks ja pool korda kasvanud, kirjutas Eesti Päevaleht.

Eelmise aasta novembris tõi AS Rakvere Lihakombinaat turule Eestis kasvatatud lihaveiste lihast tooted, nüüdseks on neist saanud kaubaartikkel, mida alati ei pruugi poest saadagi.

Lihaveisetooted maksavad keskmiselt 150–200 krooni kilo ja on piimaveiselihast umbes 20 protsenti kallimad, kuid samas tervislikumad, sest sisaldavad vähe rasva.

AS-i Rakvere Lihakombinaat ostujuhi Enn Tobrelutsu sõnul on alates eelmise aasta lõpust kuni tänaseni lihaveisetoodete müük tublisti suurenenud. “Kui eelmise aasta novembris müüsime lihaveiseliha umbes 3000 kilogrammi kuus, siis praegu umbes 8000 kilogrammi ja see on väga suur kogus,” rääkis Tobreluts.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077