Autor: Mariliis Pinn • 2. aprill 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Balbiino hakkab tootma uut koorejäätist

Balbiino hakkas tootma 5 uut perepakis koorejäätist: pohla-koorejäätis iirise täidisega, vanilli-koorejäätis, šokolaadi-koorejäätis, pirni-koorejäätis šokolaadikreemiga ning vanilli-koorejäätis vahtrasiirupi ja kreeka pähklitega, teatas ettevõte.

„Eesti jäätisesõprade eelistuses domineerib selgelt kodumaine kvaliteetjäätis, mistõttu tõi Balbiino selleks suvehooajaks turule uue koorejäätiste sarja,” lausus AS Balbiino juhatuse esimees Riho Niils. „Suvi on jäätisemüügi kõrghooaeg ning ootame hooajal koorejäätiselt läbi sortimendi laiendamise tugevat müügikasvu. Eelmise aasta suvekuudel kasvas Balbiino jäätise päevamüük kuni 1,5 miljoni kroonini.”

„Uute koorejäätiste tooteperes on väga erinevatele tarbijatele mõeldud maitsed: alates klassikalistest vanilli- ja šokolaadijäätisest, lõpetades eksklusiivsete ja põnevate maitsetega,” rääkis AS Balbiino arendusjuht Merike Pärn. „Kõik uued jäätised on valmistatud rõõsast koorest. Eksklusiivsemate ning elegantsemate maitsete saavutamiseks kasutasime ka näiteks tavapärase kakaopulbri asemel šokolaadimaitse saavutamisel vedelat šokolaadi. Kindlasti tasub proovida ka täiesti uudset maitset: pirnijäätist šokolaadikreemiga. Perejäätiste toote maht on 1 liiter ja kaal 500g.”

Merike Pärna sõnul on vanilli koorejäätis ja šokolaadi koorejäätis saadaval ka (90ml/57g) pulgajäätistena. „Uued pulgajäätised on mõnusad kreemjad jäätised ilma glasuurita. Suvel on ikka põhiliseks müügiartikliks väikesed impulssjäätised, seetõttu tegime koorejäätiste traditsioonilistest maitsetest väikesed mugavad versioonid,” rääkis Merike Pärn.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077