23. märts 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Wõro uus pakendikujundus läks maksma miljon krooni

Eesti suuruselt teine lihatoodete valmistaja Wõro investeeris pakendiuuendustesse ligi miljon krooni ning töötas välja uue kujunduse, mis aitab Wõrol kireval turul senisest paremini eristuda.

Wõro turundusjuht Rene Kiis usub, et Wõro uue kujundusega pakendid annavad kireval lihatoodete turul konkurentsieelise ning pakuvad selgust nii Wõro toodete lõpptarbijatele kui ka klientidele. „Lähtusime sellest, et Wõro mahedamaitselised ja lepasuitsused tooted eristuksid poelettidel selge, lihtsa ja omanäolise kujundusega ning oleksid juba kaugelt äratuntavad,” lisas Kiis.

„Usume, et uus, arusaadavam ning pilkupüüdvam kujundus aitab meil eristuda ja me suudame üllatada meeldivalt vanu ja võita uusi kliente," sõnas Kiis.

Uue kujunduse loomine oli pikk protsess ning pakendite väljavahetamine toimub järk-järgult. Uus kujundus loodi koostöös reklaamiagentuuriga Zavod ning see on Eesti suuremate kaubanduskettide ostujuhtide poolt saanud posiitvse tagaside.

Wõro tootevalikusse kuulub ligi sada eri nimetust lihatooteid. Ettevõte annab tööd 200 inimesele, olles Ahja valla suurim tööandja. Wõro turuosa on 13 protsenti.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077