• 22.03.07, 13:49
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Iraan ei taha dollareid

Iraan tahab, et riigilt ostetaks naftat muus valuutas kui Ameerika dollarite eest, kuna dollar on nõrgenenud.
Iraani riikliku naftakompanii National Iranian Oil esindaja Khatibi Tabatabai ütles Bangkokis konverentsil esinedes, et nende klientidest kavatseb umbes 60% nafta eest tasuda eurodes või jeenides, kirjutas Rootsi majandusportaal di.se.
"Dollari hind langeb jätkuvalt. See on majanduslik, mitte poliitiline küsimus," lisas ta.

Seotud lood

Uudised
  • 29.01.07, 11:05
Venemaa ja Iraan võivad luua gaasi OPECi
Iraani kõrgeim usujuht ajatolla Ali Hamenei tegi pühapäeval Teherani külastanud Vene Julgeolekunõukogu sekretärile Igor Ivanovile ettepaneku luua gaasi OPEC, teatas IRNA.
Uudised
  • 09.04.07, 15:23
Iraan kavatseb tuumategevust laiendada
Iraani president teatab ilmselt täna, et riik on alustanud nn tööstusliku uraanirikastamise esimese etapiga. See ärritab Lääne riike, mis kardavad, et Iraan plaanib luua tuumarelva.
  • ST
Sisuturundus
  • 09.10.24, 15:36
Better World – RS veebipoe keskkonnasäästlikud valikud
Me kõik tahame anda oma panuse keskkonna heaks, kuid seda pole alati lihtne teha. Ühe suurema elektroonika ja tööriistade edasimüüja, RS’i Better World tootevalik on aga mõeldud just selleks, et oleks kergem teha keskkonnasõbralikke ja usaldusväärseid otsuseid, mis on paremad inimestele, planeedile ja teie ettevõttele.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Tööstusuudised esilehele