21. märts 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Mehe surm palgikoorijas tekitab küsimusi

Keila ühes puidutööstuses kukkus tööline üleeile palgikoorimismasinasse ja sai silmapilkselt surma. Miks traagiline õnnetus juhtus, ei oska mehe töökaaslased, tööinspektsioon ega ka prokuratuur esialgu öelda.

Esmaspäeval kell 10 kukkus Rene (28) Keilas Hareti puidutööstuse palgikoorimismasinasse ning võimas masin tükeldas ta silmapilkselt, kirjutas SLÕhtuleht.

Palgikoorija töötab nimelt nii, et inimesel pole selle lähedusse asjagi – tõstuk laadib palgid autost konveierile, mis viib tüve koorimismasina kinnisesse trumlisse. Kooritud palk väljub masinast samuti kõrvalise abita ning ka koorepuru eemaldatakse lintkonveieriga.

Puidutööstuse juhataja Ott Otsmann ei taha uskuda, et keegi oleks võinud Rene masinasse tõugata ning sama vähe tõenäoline on tema sõnul ka see, et ohver oleks võinud olla purjus.

Ränka õnnetust hakkasid uurima prokuratuur ja tööinspektsioon.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077