Autor: Agnes Ojala • 14. märts 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Strandberg: me ei ole tuumajaama osas jäigal seisukohal

Roheliste juhi Marek Strandbergi sõnul pole nad koalitsioonikõnelustel tuumajaama ehitamise osas jäigal seisukohal, vaid avatud läbirääkimisteks selgete majanduslike argumentide üle.

Marek Strandberg ütles ETV hommikuprogrammis Terevisioon, et tuumajaama ehitamise poolt- või vastuargumente pole keegi veel avaldanud. Rohelised kavatsevad läbirääkimistel esitada oma selged argumendid, kirjutas ETV24.

"Me ei ole jäigal seisukohal, me esitame argumente," märkis Strandberg.

Ignalina tuumajaama vastu räägib see, et tuumajaamade ehitused kipuvad viibima ja kujunema märgatavalt kallimaks, kui esialgu plaanitud. Teise argumendina tõi Strandberg välja metallide kiire hinnatõusu, mistõttu ei oska keegi hinnata, kui palju tuumaenergia kümne aasta pärast maksta võib.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077