9. märts 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Hiiumaa kalatehas sai Norrast võimaliku kosilase

Pankrotistunud Hiiumaa kalatehase vastu tunneb lisaks Rein Kilgile, Oliver Kruudale ja Mati Murrule huvi ka Norra ärimees Tor Løkeland, kelle ettevõte Sigurd Løkeland AS tegeleb peamiselt krabilihast toodete valmistamisega.

Løkeland märkis, et kavatseb sõita järgmisel nädalal Hiiumaale tehast vaatama. “Tahame teada tehase seisukorda, võimalusi ja logistikat,” sõnas ärimees Eesti Päevalehele, jättes siiski märkimata, mis tal kalatehasega konkreetselt kavas on. “Me pole teinud mingeid otsuseid, enne tuleme ja vaatame,” märkis ta.

Praegu on ettevõttel kaks tehast: üks Norras ja teine Kaug-Idas.

Kalatehase tootmiskompleksi on vaatamas käinud ka Oliver Kruuda, kes eile ütles, et tal on küll tehasega seoses häid mõtteid, kuid aktiivselt ta nende realiseerimisega ei tegele. Sama on kinnitanud ka Rein Kilk.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077