Ruukki eksjuht: närve ja tervist on aastatega päris palju tapetud

Ruukki Productsi eksjuht Tarmo Kallast
ütles, et lahkus ettevõtte juhi kohalt poolte kokkuleppel. Kallast rõhutas, et
lahku mindi sõbralikult.

Kallast ei tahtnud lahkumise asjaolusid täpselt kommenteerida. "Iga asi hakkab ammenduma. Kontserni suundumused ja minu nägemused ettevõtte arengust ei kattunud. Ei midagi traagilist. Pahandust ja tülisid polnud," rääkis ta.

Kallast on enda sõnul praegu vaba mees. Kallast kavatseb puhata, mitte kohe uuele töökohale asuda. "Kevadeni kavatsen puid lõhkuda ja suvel kindlasti merel purjetada. Kui midagi huvitavat ja toredat sülle kukub, siis võtan pakkumise vastu," rääkis mees.

Kallasti sõnul on ta ettevõttes töötanud 15 aastat. Ta oli esimene, kellega sõlmiti leping Eestis. Ettevõtte algusaastail oli ta korraga nii müügimees, koristaja kui ka sekretär. Tema ülesanne oli ehitada üles soomlastest omanike firma Eestis, samuti Riias, Vilniuses ja Kiievis. "Närve ja tervist on nende aastatega päris palju tapetud," märkis Kallast, öeldes, et töö oli pingeline ja töönädalad pikad, ka palju reisimist tuli ette.

Kallast märkis, et tal oli siiski kahju lahkuda ettevõttest, kuid ta lahkus rahuliku südamega: "Väga huvitavad ja toredad ajad olid need."

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Tööstusuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Statistika

Valdkonna töökuulutused

TECH SYSTEMS otsib PROJEKTEERIJA-KONSTRUKTORIT

Tech Systems OÜ

28. veebruar 2019

RECTICEL otsib QHSE INSENERI

Tammiste Personalibüroo OÜ

21. veebruar 2019

KLINKMANN EESTI AS otsib MÜÜGIJUHTI

Klinkmann Eesti AS

26. veebruar 2019

Teabevara