23. veebruar 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ruukki eksjuht: närve ja tervist on aastatega päris palju tapetud

Ruukki Productsi eksjuht Tarmo Kallast ütles, et lahkus ettevõtte juhi kohalt poolte kokkuleppel. Kallast rõhutas, et lahku mindi sõbralikult.

Kallast ei tahtnud lahkumise asjaolusid täpselt kommenteerida. "Iga asi hakkab ammenduma. Kontserni suundumused ja minu nägemused ettevõtte arengust ei kattunud. Ei midagi traagilist. Pahandust ja tülisid polnud," rääkis ta.

Kallast on enda sõnul praegu vaba mees. Kallast kavatseb puhata, mitte kohe uuele töökohale asuda. "Kevadeni kavatsen puid lõhkuda ja suvel kindlasti merel purjetada. Kui midagi huvitavat ja toredat sülle kukub, siis võtan pakkumise vastu," rääkis mees.

Kallasti sõnul on ta ettevõttes töötanud 15 aastat. Ta oli esimene, kellega sõlmiti leping Eestis. Ettevõtte algusaastail oli ta korraga nii müügimees, koristaja kui ka sekretär. Tema ülesanne oli ehitada üles soomlastest omanike firma Eestis, samuti Riias, Vilniuses ja Kiievis. "Närve ja tervist on nende aastatega päris palju tapetud," märkis Kallast, öeldes, et töö oli pingeline ja töönädalad pikad, ka palju reisimist tuli ette.

Kallast märkis, et tal oli siiski kahju lahkuda ettevõttest, kuid ta lahkus rahuliku südamega: "Väga huvitavad ja toredad ajad olid need."

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077