• 05.02.07, 14:41
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Velux hakkab päikesepaneele tootma

Taani aknatootja Velux hüppas roheliste ettevõtete rongile ja investeerib päikeseenergia ülemaailmsesse turgu, kirjutas Taani majandusleht Dagbladet Børsen.
Ettevõte paneb iga aasta kümneid miljoneid Taani kroone tootearendusse ja esmakordselt ei ole tegemist akendega. Taastuvenergia on kogumas populaarsust nii Euroopas kui ka USAs ning Velux loodab turule tulla päikesepaneelidega.

Seotud lood

Uudised
  • 29.03.07, 15:14
Portugalis avati maailma suurim päikeseelektrijaam
Portugali lõunaosas Alentejos alustas eile tööd 11megavatine, riigi sõnul maailma võimsaim päikeseenergial põhinev elektrijaam.
  • ST
Sisuturundus
  • 10.10.24, 14:42
Lihtne lahendus ettevõtte juhile võlgade haldamiseks - Infopanga võlaregister
Ettevõtte juhid puutuvad sageli kokku keeruliste võlgnikega ja hilinenud maksetega, mis võivad mõjutada ettevõtte rahavoogusid ja tekitada täiendavat stressi. Võlgnikega tegelemine on aeganõudev ja koormav protsess, eriti kui sellega kaasnevad pidevad meeldetuletused, vaidlustused ja võlgnike passiivsus. Infopanga võlaregister pakub aga tõhusat lahendust, mis aitab juhtidel hallata võlgnevusi kiiremini ja lihtsamalt, säästes nii aega kui ka närve.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Tööstusuudised esilehele