Autorid: Annika Matson, Annika Matson Kald • 10. jaanuar 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kalevi tütarfirmad said uue nõukogu liikme

Kalevi tütarfirmade nõukogudest kutsuti tagasi Allan Viirma ja asemele valiti Andres Rannamäe, teatas firma börsile.

AS Kalev otsustas täna kutsuda oma tütarettevõtja AS-i Kalev Chocolate Factory nõukogu liikme kohalt tagasi Allan Viirma ning nimetas uueks nõukogu liikmeks Andres Rannamäe. Sama muudatus tehti AS-i Kalev tütarettevõtjate AS-i Kalev Jõhvi Tootmine ja AS-i Vilma nõukogu koosseisus 2006. aasta detsembris.

Firmade Kalev Chocolate Factory, Kalev Jõhvi Tootmine ja Vilma uus nõukogu liige Rannamäe töötab alates 2004. aasta augustist ASis Kalev strateegia ja organisatsiooni arengu direktorina. Enne ASi Kalev tööle asumist oli ta Eesti Haigekassa juhatuse liige.

Samuti kuulub Rannamäe 2004. aasta juuli kuust ASi Steri nõukogu koosseisu.

Rannamäe ei oma aktsiaseltsi Kalev aktsiaid.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077