• 04.01.07, 09:18
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Tartu rikkurid istusid külmas

Tartu ühes kõige kallimas eramupiirkonnas Tähtveres pidid 300 majaomanikku terve öö külmetama.
Teisipäeva, 2. jaanuari õhtul läks elekter ära ega tulnud tagasi kuni kolmapäeva keskpäevani. Seekord polnud tegemist üksiku metsataluga, vaid Tartu kesklinnas asuva elamurajooniga, kirjutas Eesti Ekspress.
Et gaasi- või õliküttel katelde käivitamiseks on vaja elektrit, olid küttesüsteemid rivist väljas. Anonüümsust palunud helistaja kurtis, et tema gaasiküttega majas on temperatuur langenud 14 kraadini (õnneks olid sel talveööl õues soojakraadid), isegi sooja kohvi ei saanud teha, sest majapidamises on elektripliidid ja -kannud. Loomulikult ei töötanud ka arvutid, televiisorid ega raadiod.
Eesti Energia ei suutnud vooluühendust kiiresti taastada, sest ettevõte ei soovinud pimedas kopatööd teha. Kaabli oli lõhkunud uut trassi rajav kohalik veefirma.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 09.10.24, 15:36
Better World – RS veebipoe keskkonnasäästlikud valikud
Me kõik tahame anda oma panuse keskkonna heaks, kuid seda pole alati lihtne teha. Ühe suurema elektroonika ja tööriistade edasimüüja, RS’i Better World tootevalik on aga mõeldud just selleks, et oleks kergem teha keskkonnasõbralikke ja usaldusväärseid otsuseid, mis on paremad inimestele, planeedile ja teie ettevõttele.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Tööstusuudised esilehele