10. november 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Baltika jõudis Euroopa ärikonkursi finaali

60 Euroopa ettevõtte seas jõudis AS Baltika European Business Awards (EBA) konkursil kahes kategoorias finaali.

AS Baltika kandideerib Õigusbüroode liidu CMS`i Aasta Ettevõtlusauhinnale ja Grey Euroopa, Lähis-Ida ja Aafrika (EMEA) Aasta Kasvustrateegia auhinnale.

Järgmise kuu jooksul esineb Baltika esindaja kahe kategooria žüriile ning EBA võitjad kuulutatakse välja 2007. aasta jaanuaris.

EBA on Europa sisene mõõduvõtt firmade vahel. Tegemist on Äripäeva TOP 100 laadse üritusega, kus ettevõtted võtavad mõõtu kaheksas kategoorias. Näiteks saavad osalejad ennast võrrelda teiste osalejatega, hinnata enda konkurentsivõimet jne. Samuti pärjatakse konkursil Euroopa aasta ettevõtja. Viimase valimise žüriisse kuulub ka Äripäeva peatoimetaja Igor Rõtov.

Finalistide seas on ka Hewlett-Packard GmbH Saksamaalt, Volvo Rootsist, Elcoteq SE Soomest, DaimlerChrysler AG Saksamaalt.

Vaata lisaks.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077