31. oktoober 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

200 eestimaalast sõidab Iiri pühadekalkuneid pakkima

Eestlaste seas tuntud Iiri toiduainetööstus Kerry Foods palkab juba mitmendat aastat eestimaalasi kalkunivabrikusse appi. Novembri lõpus sõidab iirlaste jõulupraade ette valmistama 200 eestlast, kirjutas Eesti Päevaleht.

Kuigi Iirimaal tuleb valmis olla 12-tunnisteks tööpäevadeks, jagub Kerry Foodsi pressiesindaja Frank Hayesi sõnul piisavalt soovijaid: võimalus lühikese ajaga hästi teenida meelitab inimesi. Oma selle aasta töökuulutuses lubab kompanii vähimaks brutopalgaks 20 000 krooni.

Septembrist pakib 60 eestimaalast kingipakke Šotimaal ettevõttes Presentation Products Ltd. Lisaks eestlastele on palgatud töölisi ka Lätist ja Poolast.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077