Autor: infopank.ee • 27. märts 2024

TEST: Kui hea sinu ettevõtte krediidipoliitika tegelikult on?

Tööstussektoris, kus kliendisuhted ja kiired tehingud mängivad suurt rolli, võib tugev krediidipoliitika olla Sinu äri edukuse aluseks. Krediidipoliitika on iga ettevõtte jaoks kriitilise tähtsusega, mõjutades otseselt rahavooge ja kasumlikkust. Õigesti formuleeritud krediidipoliitika aitab maandada makseriske, parandada klientide maksekäitumist ja tugevdada ettevõtte finantspositsiooni.

Meie interaktiivne test aitab sul tuvastada nõrgad kohad ja annab soovitusi, kuidas riske maandada.

Testi oma ettevõtte krediidipoliitikat

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077