Autor: Mark Kitajev • 9. veebruar 2022

Ettevõtete ostu-müügiplatvorm rühib 15kordse kasvu poole

MerXu Eesti juhi Kaido Raja sõnul käib neil pidevalt kampaaniaid, et platvormiga liitumine veelgi ahvatlemaks muuta.
Foto: Äripäev
MerXu jätkab laienemist Euroopas, kaasates aina uusi ettevõtteid tööstusliku turu kauplemisplatvormile. Platvormi kaudu pääsevad ostjad nüüd ligi ka Saksamaa toodete ja teenusteni. Meeletu ostujõuga turu liitumine pakub häid müügivõimalusi ka kohalikele tootjatele.

MerXu Eesti esindaja Kaido Raja rääkis Äripäeva raadio sisuturundussaates, et sel aastal plaanitakse kasvada üle 15 korra. "Panustame väga palju kasvule. Näitame nii ostjatele kui müüjatele, kui kasulik MerXu on ja kuidas see võib ettevõtte elu lihtsamaks muuta. Plaan on vallutada terve Euroopa."

Saates tuleb jutuks ka muutunud ostukäitumine. Kauplemise juures mängib lisaks soodsale hinnale, saadavusele ja tarneajale suurt rolli ka ettevõtte usaldusväärsus. MerXu on valmis kandma vastutust iga kaupleja usaldusväärsuse eest.

Saadet juhib Mark Kitajev.

Uuri lähemalt: https://merxu.com/et/

Kuula siit:

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077