Autor: Äripäeva eriprojektide ja sisuturunduse üksus: [email protected] • 4. juuni 2021

Transfluid® uus täisautomaatne CNC-pink painutab 4-150 mm läbimõõduga torusid

Torude painutamise ning vormimise tehnoloogia lipulaev, Saksa tootja Transfluid Machinenbau GmbH uued täisautomaatsed CNC-torude painutusmasinad täidavad ka kõige karmimaid nõudmisi. Pinkide painutusvahemik jääb vahemikku 4-150 mm ja tehnoloogia tagab täpsuse igasuguse suurusega painutustöö puhul.

„Täisautomaatne painutuspink pole lihtsalt väga laia painutusvahemikuga, vaid tagab ideaalse tulemuse ja ökonoomse töö ka suure tootmismahu juures,” tutvustab metallitööstusseadmetega tegelev 3MS Machinery OÜ asutaja ja juht Siim Sillaste.

Ta lisab, et servoelektrilise juhtimine tagab painutusmasinale täiendava efektiivsuse ning veel tõhusamaks tööks saab elektrilisi telgi programmeerida sünkroonselt töötama. Tööriistad on programmeeritud painutamiseks mitmel tasandil, võimaldavad suure painutusraadiusega vabakujulist töötlemist, lõikamist painutusprotsessi ajaL ning torude painutamist erineva raadiusega ning isegi väga äärmusliku geomeetriaga. Transfluidi kasutajate seas kõrgelt hinnatud päri- ja vastupäeva töötavad painutuspingid valmistavad ka kõige keerukamaid paindeid täpselt etteantud mõõtude järgi.

Masinad saab hõlpsasti kaasata tervikliku tootmisprotsessi, näiteks automatiseerida süsteem vahepealseks peale- ja mahalaadimiseks. Paindeprotsessid on seejuures ohutud ja usaldusväärsed.

Transfluid on torupainutus- ja torutöötlusmasinate tootmisel hinnatud partner kogu maailmas. Ettevõte on alates 1988. aastast arendanud oma kliendile suunatud tehnoloogiaid torude töötlemiseks ja pakub spetsiaalselt kohandatud lahendusi tehaste ja masinate ehitamiseks, auto-, energeetika- ja laevaehitussektorile ning meditsiiniseadmete tootmiseks.

Transfluid Machinenbau GmbH esindaja Eestis on 3MS Machinery OÜ, mille eesmärk on aidata partneritel leida oma töös suuremat efektiivsust. Ettevõttel on lisaks Transfluidile ametlikud esinduslepingud tuntud kaubamärkidega UKB, CoastOne ja Ras Reinhardt, mis pakuvad laia valikut töökindlaid ning tehniliselt vastupidavaid metallitöötlemisseadmeid. Lisaks tehakse koostööd ettevõtetega Aliko, Ermaksan, MEBA, LISSMAC, MG, NS Maquinas ja ProFirst.

3MS Machinery OÜ

tel: +372 5332 3491

e-post: [email protected]

www.3ms.ee

Facebook: https://www.facebook.com/3msmachinery

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077