Autor: Äripäeva eriprojektide ja sisuturunduse üksus: [email protected] • 29. jaanuar 2021

Tarkade lõikamisteenustega konkurentide vastu

TCI Cutting on spetsialiseerunud intelligentsele automatiseerimisele, et ettevõtted eristuks oma sektoris ja paistaks silma kiirelt muutuvas ning nõudlikus digimaailmas
Foto: GA Technology
TCI Cutting on pühendunud erinevate tööstuslike materjalide lõikamisteenuste pakkumisele, mis on targa automaatika abil kohaldatud kliendi vajadustele. Individuaalne lähenemine ning nutikad lahendused annavad neile suure konkurentsieelise.

“Meie hästi tuntud lõikamisteenused on rahvusvaheliselt kõrgelt hinnatud kõikide meie klientide poolt, kes usaldavad meid, et saavutada varakult konkurentsieelis,” rääkis TCI Cuttingu kommertsjuht Jaume Fuster. “Meie poolt pakutavad lahendused ning head tulemused aitavad ettevõtteid kiirelt muutuval ja nõudlikul turul. Meie kahekümne aasta pikkune kogemus ja valdkonnateadmised on võtmeks selles olukorras,” lisas ta.

TCI Cutting on Hispaania ettevõte ning selle peakontor asub Valencias. Firma peakontor, laohooned, töökoda ja näituste ruum asuvad enam kui 20 000 ruutmeetril. TCI Cuttingu ametlik esindaja Baltimaades ja Soomes on firma GA technology, mille peakontor asub Riias ning pakub kohalikele klientidele müügi- ja tugiteenuseid.

Teenused Balti riikides

Ettevõtte GA technology põhitegevuseks on CNC metallitöötlusseadmete levitamine Balti riikides. Firma põhikontseptsiooniks on mehaanilise töötlemise tehnoloogiate integreerimine Läti, Eesti ja Leedu tootmisettevõtetes. Kuigi firma peakontor asub Valencias, pakuvad TCI Cuttingu kohalikud esindused klientide probleemidele kiireid lahendusi.

“Pakume lõikemasinate hooldusteenust, koolitusi lõikamise operaatoritele masinate optimeerimise parendamiseks ning samuti ennetavat hooldust. Pakume oma klientidele ka masinate jälgimist kaugjuhtimise teel ning teisi esmaklassilisi teenuseid,” selgitas Fuster.

TCI Cutting on Hispaanias keskendunud eksklusiivselt tööstuslaseri ja veejoa lõikemasinate tootmisele, samuti keevitamisele, metalli mehaanilisele töötlemisele, värvimisele ning masinate kokkupanekule. Hispaanias asuvad ka ettevõtte töökojad ja näituste ruum, kus pakutakse väljaõpet lõikamismasinate kasutamiseks ning tutvustatakse kõige uuemaid intelligentseid automatiseerimissüsteeme ja tootmistarkvara, et nõustada oma kliente targa tootmise suunas.

Ettevõtte töökojas ja näituste ruumis demonstreeritakse klientidele, milliseid lahendusi pakub tark tootmine. Neist ruumidest väljub klient alati tema nõudmistele ja vajadustele kohaldatud lahendusega. See teeb tootmisettevõtted konkurentsivõimeliseks ning aitab kohaneda digitaalse keskkonnaga.

“See on väga oluline, et kliendid näeksid ja kogeksid vahetult, et meie tööstuslaserid ja veejoa lõikemasinad vastavad nende konkreetsetele muredele ja nõudmistele ning see tugevdab nende konkurentsivõimet. Saame seda oma klientidele pakkuda, kuna meie tootmine kasvab pidevalt. Täidame oma klientide tellimusi nii riigisiseselt kui ka rahvusvaheliselt,” rääkis Fuster.

Targad lahendused

Foto: GA Technology

TCI Cutting on spetsialiseerunud intelligentsele automatiseerimisele, et ettevõtted eristuks oma sektoris ja paistaks silma kiirelt muutuvas ning nõudlikus digimaailmas. Firma on seisukohal, et tulla toime tööstussektori väljakutsetega, peavad tööstused oma tootmist optimeerima ja kaasama sellesse targa automatiseerimise, et see oleks skaleeritav.

Need ettevõtted, kes seda ei tee, seisavad kahtlemata silmitsi keerulise tulevikuga, kuna turg annab meile signaale sellest suunast iga päev. Intelligentse automaatika integreerimisega peaksid kaasnema ka intelligentsed tootmishalduse tarkvarad, mis teevad strateegilisi otsuseid iseseisvalt.

Vajame veatuid, kiiremaid ja suurema tootlikkusega tööstuseid, mis on kohandatud uue digitaalse keskkonnaga. Lühidalt, nutikad tehased peaksid toimima koos strateegiliste otsuste langetamisega reaalajas. Meie kliendid on teadlikud, et maailm muutub meeletu kiirusega. Nad peavad hüppama rongile, mis paneb nende tootmise liikuma targa automatiseerimise ning põhjaliku digitaliseerimise suunal. Sellest ollakse teadlikud, kuid sageli ei teata, kuidas seda teha. Meie aitame oma kliente selles protsessis ning leiame individuaalsed lahendused küsimustele “kuidas” ja “mida”.

“Meie kohaldatud lahendused on aja jooksul ka skaleeritavad. Esiteks me teeme põhjalikud uuringud kliendi tootmistehnika kohta ning seejärel selgitame, mida nad vajavad praegu ning tulevikus. Me toetame oma kliente ja läheme käsi-käes sel digitaliseerimise teekonnal,” lausus Jaume Fuster.

Tutvu TCI toodete ja teenustega lähemalt SIIN

Foto: GA Technology
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077