Autor: Harro Puusild • 8. juuli 2024

Ekspert jagab nõuandeid: Norra turule sisenedes tee korda oma müügilugu

Kuidas tekitada norrakates usaldust, selgitatakse saates “Tööstusuudised eetris”.
Foto: Reuters/Scanpix
Milline on olukord Norra turul ja sealsed võimalused, mida riik praegu Eesti eksportööridele pakub, see selgub värskest “Tööstusuudised eetris” saatest. Ühtlasi jagame nõu ja reegleid, mida iga sealsele turule siseneja teadma peaks.

Saates on külas Export2Norway asutaja ja värske Norra-Eesti kaubanduskoja juhatuse liige Anneli Andersen, kelle sõnul on enne sealsele turule sisenemist oluline korda teha oma ettevõtte müügilugu.

Andersen räägib saates ka sellest, et ettevõtete asutamislugude rääkimisega tuleb olla pisut ettevaatlik, sest sellega kaasneb oluline risk. Ta selgitab, milline võiks olla müügilugu, kuidas tekitada norralastes usaldust ja kuidas Norra ettevõtjad Eestit, Baltikumi ja Ida-Euroopat vaatavad.

Saadet juhib Harro Puusild.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077