Autorid: Hando Sinisalu, Ken Rohelaan • 7. märts 2024

Kliimaminister: tuumajaamaga edasimineku tõenäosus paistab suur

Tõenäosus, et riigikogu hääletab Eestisse rajatava tuumajaama poolt, on suur, ütles kliimaminister Kristen Michal.
Kristen Michal
Foto: Liis Treimann

Michal rääkis Äripäeva raadio neljapäevases hommikuprogrammis, et kui Eesti tuumajaam saaks rohelise tule, siis oleks see reaalne ehitada valmis 9‒11 aastaga. Samas tuleks arvestada, et ainuüksi ettevalmistusteks, nende seas regulatsioonide loomiseks, kuluks mitu aastat.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077