Autor: Helen Klettenberg • 10. november 2023

Kuula: kuldtasemel jätkusuutlikkuse saavutamine nõuab süsteemset lähenemist

Vastutustundliku Ettevõtluse Foorum viib läbi jätkusuutlikkuse indeksi hindamist, mille käesoleva aasta tulemustest selgub, et ettevõtjad on enim hädas keskkonnamõjude kirjeldamisega. Ligi poolesajast ettevõttest, kes sel aastal hindamises osalesid, said kuldmärgise pooled ning selle taga on süsteemne lähenemine, selgub saatest “Juhtimisaudit”.
Hellen Klettenberg ja Riin Savi räägivad saates "Juhtimisaudit" jätkusuutlikust ettevõtlusest.
Foto: Rain Jüristo

Vastutustundlik ettevõtlus, mida sageli nimetatakse ka jätkusuutlikuks ettevõtluseks, on ärimudel ja juhtimisfilosoofia, mis seab esikohale sotsiaalse, keskkondliku ja eetilise vastutuse.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077