Autorid: Viivika Rõuk, Kristjan Kurg • 25. september 2023

Saksamaal number üheks tõusnud majatootja: ma ei ole allaandja tüüp

Raskustest välja tulnud Matek alustas esimesena Saksamaal majade tehaselist renoveerimist, milles ettevõtte juht Sven Mats näeb suurt kasvuvõimalust.

Mateki tegevjuht Sven Mats
Foto: Arno Mikkor/Matek

“Kui on versioonid, kas jätkata või mitte jätkata, siis on igal juhul mõistlik leida lahendusi, kuidas jätkata. Kuna ma ei ole väga allaandja tüüp, siis ma arvan, et see oli väga mõistlik ja õige otsus,” põhjendas Mats otsust kaasata Matekisse investoriks Novira Capital.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077