Autor: Harro Puusild • 1. mai 2023

Tööstur: valitsus, ära nüüd tööstust unusta!

Mis saab meie tööstusest ja majanduskasvust, kui me järelkasvu kui majanduse vundamendi ühe kõige olulisema osaga süsteemsemalt ei tegele? "Tööstusuudised eetris" saates on külas Eesti Masinatööstuse Liidu nõukogu esimees ja tehnoloogiaettevõtte Radius Machining asutaja Veljo Konnimois, kellega räägime haridusest ja järelkasvust.
Veljo Konnimois.
Foto: Raul Mee

„Peame tekitama endale korraliku vundamendi ja järelkasv on osa sellest,“ rõhutab Konnimois, kelle sõnul on töösturitel küpsemas plaan, kuidas toetada ja arendada noorte tehnoloogiahuvi nii, et see haridustee jooksul ei katkeks. Samas on vaja panust ka riigilt. Saadet juhib Harro Puusild.

„Ma panen valitsusele südamele, et ärge tööstust unustage. Tööstus ehitab pooled meie maanteed ja maksab kinni pooled haiguspäevad,“ sõnab tööstur. Ta lisab, et maksutõusu asemel tuleks leida rohkem neid kohti, kus saame oma väärtust kasvatada.

Saadet toetavad Radius Machining ja Hansavest.

Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Tööstusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Harro PuusildTööstusuudised.ee juhtTel: 519 355 24
Toomas KeltTööstusuudiste toimetajaTel: 50 72 816
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077